Babyboom

19.08.2011 15:51

Brzy začne v naší CHS babyboom - konečně od začátku chovu nás čeká víc porodů, víc miminek, víc radostí ale i starostí.

Tak nám prosím držte palečky!

Začít by měla někdy začátkem září Týnka, která už se pořádně kulatí a usmívá se na mě kdykoliv se přichomýtnu k ubikacím.

Další na řadě po cca 14ti dnech bude Agneska, která je ještě stále oficiálně Jitky z CHS Od Elišky. Agnesce už se také začalo kulatit bříško a aby tu březost potvrdila ještě dřív než to bylo viditelné na bříšku, rozhodla se těhotensky ochlupatit. Jen doufám, že to nepřežene a nebudu jí muset vydávat za genovku =o)

Už nějaký ten týden sdílejí společnou domácnost Vallettka s naším novým mladým Alistairkem. Tak tedy zatím žádné zjevné známky březosti nepozoruji, ale věřím, že je Alík šikovný mladík a brzy se už Valletka začne zakulacovat.

A aby toho nebylo málo tak včera odjely na krytí zbylé dvě samičky - Akropolis do hobby chovu Champ k Ondráškovi od Kazbundy a Fiona do CHS Od Pikáska k trojbarevnému samečkovi E-on Energizer (stejně jako Fiona má vlohu pro čoko, tak jsme zvědavé co se z tohoto spojení narodí =o)

 

Takže vlastně jediný kdo má u nás zatím klid a bude všechno to hemžení jen pozorovat je náš benjamínek Fresie, která je ještě příliš malá a mladá na vlastní miminka.